7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Gediz'in çehresi değişiyor

YEŞİL ALAN DÜZENLEMELERİ GEDİZ'İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, belediye tarafından mahallelerde başlatılan yeşil alan düzenlemesi şehrin çehresini değiştiriyor.

En son olarak Salur Mahallesinin 393 sokaktaki yeşil alanda düzenleme çalışması başlatan Gediz Belediyesi, çocuk oyun guruplarını elden geçirdikten sonra vatandaşların dinlenebilmesi için bu alana birde kamelya kuruyor. Şehit Cavit Kaçmaz Caddesi üzerinde bulunan yeşil alanda çocuk oyun gurupları ile yeni çevre düzenlemesi yapan belediye, bu alanda çocuklar ve tüm vatandaşların faydalanabilecekleri bir yaşam parkı oluşturuyor.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, tabiatı ile dikkat çeken bir kent olan Gediz'in, yeşil alanlarının çokluğu ve düzeni ile misafirleri kendine hayran bıraktığını söyledi. Bu kapsamda Salur Mahallesi sakinlerinin faydalanabileceği bir alan kazanmak ve mahalle halkına armağan etmek üzere çalışma başlattıklarını belirten Başkan Saraoğlu, "İlk olarak kamelya yapımı ile başlayan çalışmalarımız daha sonra bu alanın düzenlenmesi ile devam edecektir. Günün verdiği yorgunluk ve stresten uzaklaşmak isteyen mahalle halkı çocuklarıyla birlikte bu alanı paylaşacak böylece hem ikili ilişkiler gelişecek hem de gönüllerince vakit geçireceklerdir. Gediz Belediyesi olarak her mahalleye bir yaşam parkı projemiz devam etmekte olup önümüzdeki süreç içerisinde ilçemizdeki tüm mahallelere çok amaçlı yaşam parkları kazandırmaya devam edeceğiz. Bu konudaki çalışmalarımızı da yürütmekteyiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 12:45:02
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 19:34:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?