2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Geleceğin ressamları

GELECEĞİN RESSAMLARI...

Kütahya'nın 100. Yıl Mahallesi'ndeki 19 Mayıs İlköğretim Okulu'nda geleceğin ressamları yetiştiriliyor.

Teknoloji Tasarımı öğretmeni Neşe Önder ve polis memuru Hasan Kara tarafından 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda okuyan 28 öğrenciye haftanın 2 günü, yağlı boya resim kursu öncesi gerçekleştirilen kara kalem dersleri başladı.

Öğrencilere gönüllü olarak resim kursu veren polis memuru Hasan Kara, "19 Mayıs İlköğretim Okulu'nda yağlı boya resim kursuna başladık. Aynı okulda 3 yıldır öğrencilere resim kursu veriyorum. Kara kalem çalışması bir kaç hafta sonra tamamlanacak. Daha sonra da yağlı boyaya geçeceğiz. Kursumuz, okulların yaz tatiline girmesiyle sona erecek" dedi.

Hasan Kara, öğrencilerin kurs amacıyla yaptığı yağlı boya tabloları bir sergi açarak sanatseverlerin takdirine sunmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Okul Müdürü Mehmet Taşkıran da, "Resim kursuyla birlikte öğrencilerimiz yeteneklerini gösterme imkanı buluyor. Amacımlız bu dalda başarılı olan öğrencilerimizi Güzel Sanatlar Lisesi'ne hazırlamak. Öğrencilerimize hiç bir ücret almadan kurs veren polis memuru Hasan Kara'ya okulum ve öğrencilerim adına şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

GELECEĞİN RESSAMLARI...
GELECEĞİN RESSAMLARI...
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 10:11:04
Güncelleme :19 Kasım 2009 Perşembe 14:43:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?