29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

GLİ'den kömür nakli ihalesi

Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesi'nce, Hatay il merkezi ve ilçelerine 27 bin 300 ton +18 mm kömür nakli için ihale düzenlenecek.


Müessesenin internet sitesinde yer verilen duyuruya göre, Tavşanlı'daki GLİ Müessesesi Müdürlüğü İhale Salonunda 26 Eylül Cuma günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek ihale için bu gün ve saate kadar teklif verilebilecek.
İhale dokümanı, 30 YTL karşılığında GLİ Müessesesi Satın Alma Şubesi'nden alınabilecek. Kömür nakli için ihaleyi kazanacak firmayla sözleşmenin imzalanmasından sonra 80 gün içerisinde kömürlerin nakli yapılacak. Birim fiyat teklif alınacak ihale sonunda kazanan firmayla birim fiyat hizmet alımı sözleşmesi yapılacak. İhale dokümanı GLİ Müessesesi Satın Alma Şubesinde bedelsiz görülebilecek. Ancak ihaleye teklif verecek isteklilerin, idarece onaylı ihale dokümanını bedeli karşılığında almaları zorunluluk teşkil ediyor.
Tekliflerin, belirtilen gün ve saate kadar GLİ Müessesesi Muhaberat Servisi'ne verilebilecek ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderilebilecek.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 22:00:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?