2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Grip 3 günde öldürdü

Tavşanlı Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odasının bir dönem başkanlığını yapan Özcan Doğu geçirdiği gribal enfeksiyon sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Geçtiğimiz Perşembe günü rahatsızlanarak Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası eski başkanı Özcan Doğu yapılan incelemeler sonrasında Kütahya Evliye Çelebi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Evliye Çelebi Devlet Hastanesinde gözlem altına alınan Doğu'nun gece saatlerinde fenalaştı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Özcan Doğu'nun cenazesi Ulu Cami’de kılınan öğle namazına müteakip Tavşanlı Mezarlığına defnedildi.

Özcan Doğu, 1996-2002 yılları arasında Tavşanlı Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası başkanlığı yapmıştı. Diğer taraftan Özcan Doğu evli ve 2 çocuk babasıydı.

“DOĞU ÇALIŞKAN BİR İNSANDI”
Tavşanlı Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası Başkanı Yasin Demirci Özcan Doğu'nun vefatı nedeniyle yaptığı açıklamada, "Tavşanlı sanayisinin bugün bu kadar gelişmesinde Özcan Doğu'nun katkıları inkar edilemez bir gerçektir" dedi. Demirci "1996-2002 yılında başkanlık yapan Özcan Doğu'nun vefatı bizleri derinden üzmüştür. Başkanlık döneminde sanayimizi çok güzel noktalara getirdi. Sanayimiz onun çalışkanlığı ve fikri önderliği konusunda muazzam bir yol katetti. Şu anda Tavşanlı sanayisinde gelişmeler varsa bu rahmetli arkadaşımızın eseridir. Bunun için gerçekten acısını derinden hissediyoruz. Arkadaşımızın yakınlarına sabır, selamet, kendisine Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 12:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?