8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

GTSO'dan kırtasiye yardımı

GEDİZ TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN BİN 600 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) tarafından yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası'nın Eğitime Destek Kampanyası çerçevesinde bu yıl dokuzuncu kez gerçekleştirilen kırtasiye malzemesi dağıtımı Fatih İlköğretim Okulu'nda başlatıldı.

Okuldaki muhtaç durumdaki öğrenciler için yapılan kırtasiye malzemesi dağıtım törenine İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Dönmez, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Dönmez, dokuz yıl önce başlattıkları Eğitime Destek Kampanyasını geleneksel hale getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını, eğitime verilen desteğin mümkün olan her şekilde sürdürüleceğini söyledi.

GTSO Başkanı Mustafa Dönmez, "Bu yıl ilçemizde 6200 civarında ilköğretim öğrencisi olduğunu öğrendik. Bu yıl yaptığımız toplam kırtasiye paketi desteğimiz 1600'e ulaştı. Dar gelirli öğrencilere verilmek üzere hazırlanan bu paketlerin 1400'ü Gediz'de, 200 adedi de odanın çalışma alanı içersinde bulunan Şaphane ilçemizde dağıtıldı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 11:21:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?