8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Güral'ı duygulandıran kutlama

KÜTAHYA'DA İLGİNÇ KUTLAMA...

Kütahya Porselen A.Ş.'nin kuruluşunun 40. yılı sebebiyle, 40 lise öğrencisi 40 gülle fabrikanın sahibi Nafi Güral'a kutlama ziyaretinde bulundu.

Kütahya Porselen Fabrikrası'nda gerçekleştirilen ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya ve hayırsever iş adamı Nafi Güral'ın adını taşıyan Nafi Güral Fen Lisesi'nde okuyan 40 öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Nafi Güral Fen Lisesi'nde okuyan 40 erkek ve bayan öğrenci, Nafi Güral'a birer adet gül vererek, Kütahya Porselen A.Ş.'nin kuruluşunun 40. yılı kutladılar.

Öğrecilerin karanfilli jesti karşısında çok duygulandığını belirten Nafi Güral, " Siz Türkiye'yi emanat alacak gençlersiniz. Bu nedenle görevinizin ne kadar önemli olduğunu biz kez daha hatırlatmak istiyorum. Ziyaretiniz beni son derece memnun etti. Bizim fabrikanın kuruluşunun 40. yılını kutlamak için gelmeniz bende derin duygular uyardırdı. 2 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bana onur ödülü vermişti. O onur ödülünü aldığım zaman ne kadar mutlu isem, bu günde o kadar mutluyum" diye konuştu.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya da, "Kütahya'ya güçlü bir sanayi tesisi kazandırdığınız için sizleri ve emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyoruz. Başarılarının bundan sbonra da artarak devam etmesini diliyoruz" dedi.

Ziyaret, Nafi Güral ve öğrencilerin birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Nafi Güral, halen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Konsey Başkanlığı ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KÜTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürütüyor.

Bu arada, Kütahya Porselen'in yılda 50 milyon parçalık üretim kapasitesi ve 150'ye yakın desen seçeneğiyle Avrupa'nın en büyük ilk üç porselen üreticisi arasında yer aldığı kaydedildi.

KÜTAHYA'DA İLGİNÇ KUTLAMA...
KÜTAHYA'DA İLGİNÇ KUTLAMA...
KÜTAHYA'DA İLGİNÇ KUTLAMA...
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 14:37:02
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 11:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?