30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Hafızlar, Tavşanlı'da yarışacak

Kütahya'nın Tavşanlı Kavaklı Merkez Kız Kur'an Kursu öğrencisi Hilal Bozkurt'un geçtiğimiz yıl Trabzon Araklı'daki Kızlar Hafızlık Türkiye Finalleri'nde birinci olması dolayısıyla bu seneki finaller Tavşanlı'da yapılacak. Pazar günü gerçekleştirilecek olan Kızlar Hafızlık Türkiye Finallerine Kütahya'yı temsilen yine Kavaklı Kız Kur’an Kursu'ndan Fatma Dündar da katılacak.


İlçe Müftüsü İlyas Gümüş, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen bu yarışmanın Pazar günü Hüsnü Ordu Kültür Sarayı'nda saat 10.00'dan itibaren yapılacağını bildirerek, bu yarışmaya Kütahya adına katılacak olan Kavaklı Merkez Kız Kur’an Kursu örencisi Fatma Dündar için vatandaşlardan dua istedi.
"Tavşanlı halkımızın her zaman olduğu gibi bu yarışma için de dualarını istiyorum. İnşallah bu final yarışmasında kızımız ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecektir" diyen İlçe Müftüsü Gümüş, Fatma Dündar'ın bu yarışmadan başarı ile çıkacağını umduklarını dile getirdi.

Söz konusu final yarışmalarına Tavşanlı'dan Fatma Dündar'ın yanında İstanbul-Gaziosman Paşa, Samsun-Ladik, Trabzon-Arsin, Malatya ve Konya'dan olmak üzere toplam 6 öğrenci katılacak.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 13:13:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?