3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Hakemler kilitli kaldı

Kütahya Süper Amatör Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Dumlupınar Üniversitesispor ile Gaybiefendispor arasında oynanan ve 4-0 Dumlupınar Üniversitesispor'un galibiyetiyle sona eren maç öncesinde hakemler soyunma odasında kilitli kaldı.

10 dakika soyunma odasında kilitli kalan maçın hakemleri, arka kapıdan inşaat malzemelerinin üzerinden geçerek güçlükle sahaya çıkabildi.  Kütahya Süper Amatör Ligi'nin 21. haftasında Gaybifendispor ile Dumlupınar Üniversitesispor arasında oynanan maç öncesi hakemler soyunma odasında kilitli kalınca karşılaşma 10 dakika geç başladı. Maçın hakemleri Serdar Sözlevi, Samet Başak ve Yasin Avcı, hazırlanmak için girdikleri soyunma odasından kapı kilidinin bozuk olması sebebiyle çıkamadılar. 10 dakika soyunma odasında mahsur kalan hakemler, hakem soyunma odalarını stadın iç koridorlarına bağlayan arka kapının önündeki inşaat malzemelerinin üzerinden geçerek güçlükle sahaya çıkabildi. 10 dakikalık gecikmenin ardından başlayan karşılaşmada Dumlupınar Üniversitesi, sahadan Nevzat (3) ve Osman'ın golleriyle 4-0 galibiyetle ayrıldı.

Saha görevlilerinin uzun uğraşlarına rağmen açılmayan kapının daha önceki maçlarda da hakemlere zor anlar yaşattığı ve maçın geç başlamasına neden olduğu bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 20:10:58
Güncelleme :24 Mart 2009 Salı 11:15:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?