7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Hangi projeyi ürettinz?

AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN HİSAR:

AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcısı Erhan Hisar, partilerinin kasıtlı olarak yapratılmak istendiğini ileri sürdü.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Hisar, kendilerini eleştirenlerin şimdiye kadar memleketlerine bir çivi bile çakmadığını belirtti.

Hisar, şöyle konuştu: "Bildiğiniz üzere son günlerde, Kütahya gündeminde Hükümetimizin ilimiz için belirlediği projeler üzerine üretilen spekülasyonlar daha çok yer almaya başladı. Hava Limanı, Tıp Fakültesi, duble yollar. Gerek muhalefet partileri gerekse basın organları bu projeler üzerinden haksız eleştiriler ile gündemi oluşturma gayreti içerisindeler. Fakat üzülerek görmekteyiz ki çok az yapıcı eleştirilere karşılık, büyük çoğunluğunun mesnetsiz konuşmalar olduğu ve sadece AK Parti'yi yıpratmak adına yapıldığına üzülerek şahit olmaktayız. Kendi iktidarları döneminde bu projelerin hayallerini bile kurmaktan aciz olanların, hiçbir yapıcı fikir beyan etmeyenlerin, bu projelerin gerçekleşme süreci içerisinde, sadece boş eleştirilerle süreci baltalamaya çalışmalarını kabul etmiyoruz. Bunu milletimizin vicdanına havale ediyoruz.Sormak lazım projesi tamamlanmış, ödeneği ayrılmış ve ihale süreci devam eden bir hava limanı bir tıp fakültesinin için bugün ve geçmişte sizler ne yaptınız ve şimdi yapılan ve yapılmaya çalışılanların neyini beğenmiyorsunuz. İktidarları döneminde geçmişte getirdikleri bir doktoru icraat gibi milletimize yutturanlar, AK Parti’nin sağlıkta yaptığı reformlara, ilimizde yaptığı ve yapacağı hastanelerin yanı sıra, kurduğu Tıp Fakültesi hakkında bol bol konuşup eleştirebiliyorlar. Şimdi Havalimanı projesini hakkında çok konuşup bizi beğenmeyenlerin herhalde geçmiş iktidar dönemlerinde Kütahya için, uzay üstü veya uzay taşımacılığı projeleri vardı da bizi şimdi beğenmiyorlar diye düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

 

"KÜTAHYA İÇİN HANGİ PROJEYİ ÜRETTİNİZ?"

Muhalefet miletvekilleğinin sadece soru önergesi vermek olmadığını dile getiren Erhan Hisar, "Muhalefet tarafından sıkça eleştiren, gecesini ve gündüzünü Kütahya için acaba bir çivi daha nasıl çakarım düşüncesinde olan AK Partili milletvekillerimize Karşı, acaba muhalefet partinin milletvekilini sorgulayabiliyor musunuz? Bakın önümüzdeki sene genel seçim var. Muhalefet partiler ve muhalefet parti milletvekili şimdi söylesinler bize, bu güne kadar Kütahya’mız için hangi proje ürettiniz. Bizim yaptığımız bu kadar projelere rağmen siz ne ortaya koyuyorsunuz da bizi beğenmiyorsunuz. Değişen kriterlerden dolayı gözüken ilimizin Nüfus azalmasına karşın, her ortamda göç veren bir il diye konuşuyordunuz. Bu sene niye konuşmuyorsunuz. Yoksa ilimiz nüfusumuzun gerçek değerlendirmede artmasından dolayımı. Muhalefet milletvekilliği de sadece soru önergesi vermek olarak mı görüyorsunuz. Şimdi panik havası estiren muhalefet parti ve yandaş basın organları bu hava limanı projesi ve tıp fakültesi projelerinin hayata geçtiğin de göreceksiniz, geçmişte olduğu gibi aynen susacaklar. İcraatlarımızla Susturacağız onları. Şimdi söyledikleri çoğu şeylerinde, boş olduğunu ileride göreceksiniz. Esasında onların kalplerinden geçenlerin, bu projelerin gerçekleşmemesi olduğunu da çok iyi biliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 15:39:05
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 18:10:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yorum yok IP: 81.213.156.xxx Tarih : 15.04.2010 13:54:17

siz ne yaptınız şeker fabrikasını sattınız il jandarma alayını kaybettirdiniz neymiş toki yapılacakmış bizlere düşmez oraları siz gibiler alır parası olan alır