7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Hasan'ın katilinin kimliği belirlendi

ÜNİVERSİTELİYİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜREN ZANLININ KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde (DPÜ) iki grup arasında çıkan kavgada bir öğrenciyi bıçaklayarak öldürülen zanlının kimliğinin belirlendiği bildirildi.

Germiyan Yerleşkesi çıkışında karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan kavgada, Kütahya Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü 2. sınıf öğrencisi Hasan Şimşek (21), 2 bıçak darbesiyle öldürülmüştü. Şimşek'in aynı okulda okuyan M.T. (20) tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Selçuk Alıcı yaptığı açıklamada, "Şimdi almış olduğumuz haberi göre masum bir kardeşimiz hayatını kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun. Camiamızın da başı sağ olsun. Biz bu davaya çok şehit verdik. Bir şehidimiz daha oldu. Biz 3 günden bu yana emniyetten yardım istedik ve bilgileri verdik. Emniyetle birlikte çalışmamızı rağmen 3. gününde aynı kişiler bizim arkadaşlarımıza saldırdı. Emniyetin kişileri serbest bırakılması olayı bu duruma getirdi. Olayların durulması için bir kişinin ölmesi mi gerekiyordu? Biz yine de bu olayların içine girmeyeceğiz. Bu vatan hainlerinin cezasını kanun verecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2010 Salı 19:47:04
Güncelleme :10 Kasım 2010 Çarşamba 18:24:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?