22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Hatıra ormanı açılışa hazır

ŞEHİTLER VE GAZİLER HATIRA ORMANI AÇILIŞA HAZIR

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun talimatıyla Kütahya Simav’da 22 şehit ve 8 gazinin anısına yaptırılan 'Şehitler ve Gaziler Hatıra Ormanı' açılışa hazır bekliyor.

Simav Orman İşletme Müdürü Enver Yıldırım, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun talimatıyla Naşa beldesinde 2 dozer ve 60 işçinin bir ay boyunca hummalı bir çalışma ile tamamlanan 200 hektarlık Şehitler ve Gaziler Hatıra Ormanına 20 bin akasya, 10 bin selvi, 80 bin fıstık çamı, 50 bin kara çam, 30 bin kızıl çam, 10 bin sedir, bin adet de ceviz olmak üzere toplam 201 bin fidan dikildiğini bildirdi.

Tel örgülerle çevrilerek koruma altına alınan Şehitler ve Gaziler Hatıra Ormanında dikim ve diğer alt yapı hizmetlerinin eksiksiz bir şekilde tamamlandığını ifade eden Yıldırım,” Şehitler ve Gaziler Hatıra Ormanınız açılışa hazır. Dikimde gecesini gündüzüne katan Naşa Bölge Şefimiz Sümeyra Ezgin Çapar başta olmak üzere ekibinde görev alanların tamamına teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu.

Simav Orman İşletme Müdürü Enver Yıldırım, Şehitler ve Gaziler Hatıra Ormanının bu vatanın bölünmez bütünlüğünün korunması için canı pahasına mücadele veren şehit ve gazilerimizin anısına yakışır bir hal alması için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını kaydetti.

ŞEHİTLER VE GAZİLER HATIRA ORMANI AÇILIŞA HAZIR
ŞEHİTLER VE GAZİLER HATIRA ORMANI AÇILIŞA HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2011 Cumartesi 13:45:03
Güncelleme :27 Şubat 2011 Pazar 00:30:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?