7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Hayırsever bürokrasiden şikayetçi

HAYIRSEVER NURULLAH KOYUNCUOĞLU BÜROKRASİDEN ŞİKAYETÇİ

Doğup büyüdüğü ve iş yaptığı memleketi Kütahya’nın Simav ilçesine 33 milyon liraya mal olacak 200 yataklı modern bir hastane yaptırmak isteyen 78 yaşındaki 2009 yılı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) üstün hizmet ödülü sahibi hayırsever işadamı Keresteci Nurullah Koyuncuoğlu, kendisini iş yerinde ziyaret eden Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’ye bürokratik engeller yüzünden tam bir yıldır boşu boşuna bekletildiğini söyledi.

Yaşının ilerlediğini ileri süren Nurullah Koyuncuoğlu, Vali Şükrü Kocatepe’den önüne çıkarılan bürokratik engellerin kaldırılması için yardımcı olmasını istedi. Simav Belediyesinin 33 dönümlük araziyi hastane yapımı için hafriyatını da tamamlayarak kendisine teslim ettiğini anlatan Koyuncuoğlu, Sağlık Bakanlığı ile yapılacak protokolün ardından işe bir an önce başlamak istediğini kaydetti.

İlçesine bu güne kadar 4 okul, 2 hastane yaptıran, ardından da kendi adına kurduğu vakıf sayesinde yüzlerce öğrencinin okumasına olanak sağlayan hayırsever işadamı Nurullah Koyuncuoğlu’nun şimdi de ilçesine hastane yaptırmak istemesini takdirle karşıladığını ifade eden Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe,” Hiç üzülme. Hastane yapımıyla ilgili protokol yakında imzalanacak. Sende inşaata bir an önce başlayabileceksin” diyerek Koyuncuoğlu’nu teselli etti.

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’nin hayırsever işadamı Nurullah Koyuncuoğlu’nu işyerinde ziyaretinde Simav Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Kütahya İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Akkaya, Kütahya İl Emniyet Müdürü Sezai Kalyoncu, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Eren de hazır bulundu.

HAYIRSEVER NURULLAH KOYUNCUOĞLU BÜROKRASİDEN ŞİKAYETÇİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 16:10:05
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 18:23:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?