29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Hedef, olay yerine 3 dakika

Kütahya Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, son bir yılda işlenen suçlarda büyük bir azalma olduğunu belirterek, Kütahya'ya yakışır bir hizmet sunmak için olay yerine en geç 3 dakikada varmayı hedeflediklerini söyledi.


Göreve başladığı günden buyana ilimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için önemli çalışmalar yapan İbrahim Çelik, mala işlenen suçlar başta olmak üzere işlenen suçlarda büyük bir düşüş yaşandığını bildirdi.

4 ilçede Emniyet Teşkilatın kurulduğunu ve bir ilçede de çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Çelik, "Geçtiğimiz günlerde bir evden 2 bin 550 gram esrar yine bir evin bahçesinden 80 kök esrar yapımında kullanılan ot yakaladık. Romen mahallesinde üniversite öğrencileri esrar alırken ekiplerimiz tarafından yakalandı. Kütahya’da önemli çalışmalarımız, projelerimiz var. Devletimizin bize sağladığı imkanları en iyi şekilde kullanarak ilimizin huzur ve güvenliğini sağlıyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 12:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Seydi Ahmet ÜĞE IP: 88.251.245.xxx Tarih : 29.07.2008 22:57:25

Sayın Müdürüm ;Kütahya halkının Gerçekten Sizin gibi birine çok İhtiyaçı vardı Dilerim ki Kütahyamızda Uzun Zaman Görev Yaparsınız Hepinizle Gurur Duyuyorum. İyiki Varsınız Saygılarımla Seydi Ahmet ÜĞE