2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Helvacı'dan eğitime destek

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Belediye tarafından Atatürk ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçelerine doğal ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlandığı açıklandı.

Eğitime desteğin sosyal belediyeciliğin gereği olduğunu söyleyen Hisarcık Belediye Başkanı Nihat Helvacı, "İlçemizdeki okulların ihtiyaç duyduğu çeşitli düzenleme ve onarım çalışmaları Belediyemiz imkanları dahilinde gerçekleştirmektedir. Son olarak Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde 770 metrekare doğal parke ve kilitli parke taşı ile döşeme işinin yanında Cumhuriyet ilköğretim okulu okul bahçesinde 270 metrekare alana kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlanılmıştır.Bir hafta sürecek olan döşeme çalışmaları yaklaşık 15 bin TL’ye mal olacaktır” dedi.

Helvacı, eğitime destek vermeyi sürdüreceklerini ifade ederek, “Bizim belediyecilik anlayışımız, eğitim, sağlık ve sosyal kültürel çalışmalara önem vermeyi gerektiriyor. Ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın ve gençlerimizin, sağlıklı, çağdaş ve gereksinimleri karşılanmış eğitim kurumlarında eğitim görmesini arzuluyoruz. Bu amaçla da belediye olarak üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 13:32:46
Güncelleme :11 Şubat 2009 Çarşamba 13:34:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?