2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Helvacı'dan şükran plaketi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Belediye Başkanı Nihat Helvacı tarafından İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi ve mahalle muhtarlarına şükran plaketi takdim edildi.

Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Nihat Helvacı, ”2004 yılı Mahalli İdareler seçimlerinde göreve gelen İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi ve Mahalle Muhtarlarımız bu 5 yıllık süre zarfında ilçemize, beldelerimize, köylerimize ve mahallelerimize güzel hizmetlerde bulundular. Bu nedenle burada bulunan bu arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. 5 yıllık zaman içerisinde hem Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarla ve sizlerle sık sık bir araya geldik.Hisarcık’la ilgili sorunları ortaya koyup, beraber tartıştık ve çözüm yolları aradık. Çalışmalarımız esnasında bilmeyerek sizleri kırdıysam hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum.Ayrıca sizlere karşı yanlış ve kasıtlı bir tavrım olduğunu zannetmiyorum. Olduysa da sizlerden şahsım adına özür diliyorum. Hepinize bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Aday olan hem Meclis Üyesi arkadaşlarımıza ve mahalle muhtarlarımıza canı gönülden başarılar diliyorum. Cenabu-Allah nasip ederse 30 Mart sabahı yine birlikte olur memlekete güzel hizmetlere devam ederiz. Gerçekten 2004-2009 yılı dolu dolu geçti.Ben bu dönemde alınan kararlarda bize büyük destek veren Belediye Meclis Üyelerine,ayrıca mahallerindeki eksiklikleri bizlere sunarak çözümünde destek oldukları için Mahalle muhtarlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Nihat Helvacı tarafından İl Genel Meclisi Üyeleri İlker Kurum, Halil Öztürk, Belediye Meclisi Üyeleri ile Mahalle Muhtarlarına şükran plaketi verildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 15:05:20
Güncelleme :3 Mart 2009 Salı 15:23:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?