2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Hem tatil, hem şifa

Kütahya'nın Simav ilçesinde, belediye tarafından işletilen bin 61 yataklı Eynal Kaplıcalarının İşletme Müdürü Altan Akmeşe, kaplıcaya gelen konuklara müşteri gibi değil, misafir gibi davrandıklarını söyledi.

Konuklarına misafir gibi davranma geleneğinin eskilere dayandığını dile getiren Akmeşe, müşteriler tarafından çok benimsenin bu tutumu gelecek yıllarda da sürdürmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Konuklarına misafir gibi davranma geleneğinin yıllar öncesine dayandığını ifade eden Akmeşe, Anadolu insanının misafirperverliğini kaplıcaya gelen konuklarına da aynen yansıttıklarını ve bunun karşılığında ikisi otel, 165'i apart tarzı motel, iki umumi banyonun yanı sıra sosyal amaçlı tesislerden oluşan kaplıcanın 12 ay doluluk oranıyla çalıştığını anlattı. Yılda ortalama 500 bin civarında konuğu ağırladıklarını ifade eden Eynal Kaplıcaları işletme müdürü Altan Akmeşe, yerin 300 metre altından çıkan 162 derecelik şifalı sıcak suyun romatizma başta olmak üzere 14 çeşit hastalığa iyi geldiğinin doktor raporuyla kanıtlandığını anlattı. Eynal Kaplıcalarına gelen konukların hem şifa hem de tatil olanaklarından yararlandığını ifade eden Akmeşe, Eynal Kaplıcalarının çevredeki emsallerine nazaran müşterilerine kaliteli sağlık hizmetini çok ucuza sunduğunu kaydetti.

Akmeşe, yapımı tamamlanma aşamasına gelen 50 yatak kapasiteli Fizik Tedavi ve Kür Merkezinin yakında tam kapasite ile çalışarak müşterilerine VİP hizmeti sunacağını kaydetti, bu hususta çalışmaların son aşamaya geldiğini anlattı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 15:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?