7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

HEM'e bilgisayar labaratuvarı

PAZARLAR'DA BİLGİSAYAR LABARATUVARI SEVİNCİ

Yeni bilgisayar ve donanımları ile birlikte yenilen Pazarlar Halk Eğitim Merkezi Bilgisayar Laboratuarı'nın açılışı yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen 15+1 bilgisayar ve donanımları ile teknolojik bir laboratuar konumuna gelen bilgisayar laboratuarın açılışını Pazarlar Kaymakamı Murat Beşikci ve İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun tarafından yapıldı.

Açılış törenine Pazarlar Kaymakamı Murat Beşikci, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun ile Belediye Meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, MHP Pazarlar İlçe Başkanı Serkan Çelik, CHP Pazarlar İlçe Başkanı Alettin Kandemir, daire amirleri ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Açılışta konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakkı Yıldız, “Halk Eğitim Merkezimiz teknolojinin en üst seviyesinde bir bilgisayar laboratuarına kavuştu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaymakam Murat Beşikci ise, “İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kurulan bilgisayar laboratuarı halkımızın hizmetine sunulmuştur. İlçemizin dışa açılımı hızlı bir şekilde devam ediyor. Bilgisayar Teknoloji laboratuarının kurulmasında emeği geçen İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun ile Ak Parti İlçe Başkanı Bilal Demirci’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Açılış sonrası programa katılan protokole meşrubat ve yaş pasta ikram edildi.

PAZARLAR'DA BİLGİSAYAR LABARATUVARI SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 12:14:02
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 13:44:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?