2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Hemodiyaliz merkezi modernleşiyor

Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi'nin eski hizmet binasında faaliyet gösteren Tavşanlı Hemodiyaliz Merkezi'nde bulunan cihazlar Sağlık Bakanlığı tarafından yenileriyle değiştiriliyor.


Diyaliz Merkezi’nde görevli Başhemşire Leyla Koyuncu, merkezde cihazların yenilenmeye başladığını ifade ederek, bu yeniliklerin 2009 yılı içerisinde de devam edeceğini söyledi. Koyuncu, bu çalışmalarda kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.


Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören İşadamı Ahmet Yılmazer de çalışmaların kendileri tarafından memnuniyetle karşılandığını söyleyerek, değişen cihazlar ile birlikte geçtiğimiz günlerde her yatağa LCD televizyon takıldığını anımsattı.


Yılmazer, Diyaliz Merkezi’ne iki yeni cihazın alındığını, diğer cihazların bir an önce gelmesi için de Milletvekili Hüsnü Ordu’dan destek beklediklerini söyleyerek Ordu’ya hassasiyeti için hastalar adına teşekkür etti. Bu arada Tavşanlı'da 90 diyaliz hastası bulunurken, biri devlet ikisi de özel olmak üzere toplam 3 diyaliz merkezi hizmet veriyor.

İha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 16:11:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?