29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

'Herşey Halkım İçin'e tam not

Kütahya'nın Tavşanlı Kaymakamlığı tarafından sosyal ve kültürel hizmet olarak getirilen İsmail Gülnar Tiyatrosu ekibi ‘Herşey Halkım İçin’ adlı oyununu Hüsnü Ordu Kültür Sarayı'nda sahneledi. İki perdede sahnelenen traji komik oyun 12 kişilik kadrosu ile izleyicileri hayran bıraktı.


Kaymakam Mehmet Suat İlhan, oyun sonrasında yaptığı konuşmada “Getirdiğimiz tiyatrolar belli mesajlar vermeli ve seviyeli olmalı. Asli görevimizi ihmal etmiyoruz. Eğitimde hedefimiz zirveyi yakalamaktır. Tüm daire amirlerine ve çalışanları tebrik ediyorum. 20 Yıllık görevimde birliktelik içerisinde uyumlu çalıştım. Bugüne kadar Tavşanlı’ ya görev süremde 10 adet tiyatro geldi. Umarım farklı oyunlarda tekrar biraraya geliriz, tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.


Oyunu yazan ve yöneten İsmail Gülnar “Kaymakam Mehmet Suat İlhan beyin tiyatro sevgisi ve Tavşanlı’ ya tiyatroyu sevdirmesi kültür açısından çok önemli. Yaz turnelerimiz devam ediyor. Bu oyun il, ilçe ve beldelerde 250 kez sahnelendi tiyatrolara önem veren herkese teşekkür ederiz. Başta Kaymakam Mehmet Suat İlhan olmak üzere, Milli Eğitim Müdürü Sezai Kadıoğlu’na ve Yavuz Selim Koleji’ ne teşekkür ederim” dedi.


Daha sonra Gülnar, İlhan’ a onur belgesi takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 14:12:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?