2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Hırsızlığa anonslu önlem

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Ramazan ayı süresince ve daha sonraki günlerde meydana gelebilecek hırsızlık olaylarının önlenmesi ile ilgili vatandaşlara broşür dağıtılırken, ekip minibüsü ve ekip otosu ile de gece vatandaşlara anons yapılıyor.

Teravih namazı öncesi ve sonrası ekip minibüsü ve ekip otosundan yapılan anonsta, “Hisarcık halkımıza duyurulur. İftar ve teravih vakitlerinde hırsızlığa karşı önlemlerinizi alınız. Sizin huzurunuz bizim mutluluğumuzdur “ denildi.

Ramazan Ayı süresince ve daha sonraki günlerde meydana gelebilecek hırsızlık olaylarının önlenmesi ile ilgili alınacak tedbirler hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör, “İlçeye giriş yapan şüpheli araç ve şahıslar (pazarlamacılar, satıcılar, bohçacılar) mutlak surette kontrol edilmektedir. İlçe genelinde 24 saat özellikle sahur, iftar ve teravih namazı vakitlerinde yaya ve motorize devriye ekiplerimiz kontrollerini sürdürmektedir. Çarşı merkezinde devriye görevi yapan personelimiz ise 4207 sayılı “ Tütün ve Tütün Ürünlerinin İçilmesi Kanunu” kapsamında, umuma açık yerler ile kanun kapsamına giren diğer yerleri denetlemekte, olumsuzluk görüldüğünde tutanak tanzim etmektedir. Kontör dolandırıcılığı konusunda da ilçe esnafı ve vatandaşlar bilgilendirilmektedir “ diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2009 Çarşamba 18:23:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?