7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Hisarcık AKP'de şok istifalar

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, bir süre önce AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Baş görevinden istifa etmesinin ardından 3 Yönetim Kurulu üyesi daha istifa etti.

Hisarcık AK Parti İlçe Teşkilatı yetkilileri, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Baş’ın istifasının ardından istifa eden Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Eroğlu ve Halil Uyanık’ın istifalarının kabul edildiğini, daha sonra istifa eden diğer Yönetim Kurulu üyesi Ünal Çakır’ın istifasının ise ileriki toplantıda ele alınacağını açıkladılar.

İstifa eden Yönetim Kurulu Üyelerinden Ali Eroğlu, “Ben hisarcık için istifa ettim. Bizler bugüne kadar ilçemize bir şeyler veremedik. Umarım bizlerin yerine gelen arkadaşlar daha iyi hizmet verirler “ diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 11:21:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 13:47:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hisarcıklı Vatandaş IP: 78.175.243.xxx Tarih : 3.02.2010 22:25:33

AK Partinin bu güne kadar Hisarcık İlçesine zerre kadar faydası olmamıştır. Dahası 1987 yılında ilçe olan bor madeni zengini ilçenin AKP zamanında önce Adliyesi çeşitli oyunlarla kapatıldı.Sonra ilçe Sağlık Merkezinin analiz laborutuvarı komşu ilçenin hemde sağlık ocağına bağlandı.İşte size iki mantıksız uygulama.Bir ilçenin Adliye hizmetlerinin olmaması demek ilçe merkezi ve bağlı Belde ve Köylerinin Adalet-Hukuk Hizmetlerinden işkence ile 30 Km.'lik başka ilçelere çile çekmeleri demek, yine yaşamımızın olmazsa - olmazı sağlık laboratuvarının yıllık 55.000 Adet olan analiz miktarının  yine komşu ilçenin yıllık 15000 olan sağlık ocağına bağlanması demek ve dahası saat:9:oo'da verilen herhangi bir analiz sonucunun internet vasıtasıyla Saat:14:oo'e kadar beklenmesi demek insanlara işkence değilde ne oluyor?Ne yani kan analizi için hem internet beklenecek hem de saat:14:oo pes doğrusu elektrikler olmazsa lütfen bir araç komşu ilçenin sağlık ocağından eğer analizler doğru çıkar karıştırılmazsa onunla gelecek.Yine ilçede Eti Bor İşletmesine ait işyerlerine işçi alımında da Sn.Hüseyin TUĞCU tarafından oyun oynanca sabırın son damlası oldu ve insanlar patlar vaziyete geldi.Bu işsizlikte ve bu haksız uygulamada insanlar nasıl isyan etmesinler ki?Hisarcık halkı bunları hak etmedi.Hisarcık halkı iki dönemde AKP'ye % 67-70 oy verdi.Yerel seçimlerde ise partinin kendi hatası yüzünden Belediye Başkanlığı seçimi kaybedildi.Fakat aynı yerel seçimde İl genel Meclisi oylarında% 20'lik artış var.Tabi bunlar düşündürücüdür.Böyle bir partide hangi parti mensubu kalır?