7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Hisarcık MYO'ya 3 yeni bölüm

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokulu'nda 3 yeni bölüm açılması, Yükseköğretim Kurulu'nca (YÖK) onaylandı.

Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aykut Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, halen 4 bölüme bağlı 6 programda yaklaşık 700 öğrencinin öğrenim gördüğünü bildirdi.

Perakende Satış ve Mağaza Yöneticiliği, İnsan Kaynakları Yönetimi, Yerel Yönetimler ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım programları teklifinin 50'şer normal öğretim ve ikinci öğretim olmak üzere 100'er kontenjanlı olarak açılmasının daha önce DPÜ Senatosu tarafından kabul edildiğini anımsatan Yrd. Doç. Dr. şunları kaydetti:

"Mevcut Emlak ve Emlak Yönetimi, Lojistik, Dış Ticaret, Pazarlama, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ile İşletme Yönetimi programlarına ilave olarak İnsan Kaynakları Yönetimi, Yerel Yönetimler ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım programları, her biri 50 normal ve 50 ikinci öğretim olmak üzere 100'er kontenjanla açılması, YÖK tarafından onaylandı. Günümüzün yükselen ve tercih edilen programlarından olan söz konusu programlara gelecek öğrencilerle öğrenci sayımız yaklaşık 1200 düzeyinde olacak.

AA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2012 Çarşamba 17:56:25
Güncelleme :16 Mayıs 2012 Çarşamba 18:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?