2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Hisarcık'ın örnek okulu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesine bağlı Hasanlar beldesi İlköğretim Okulu'nun tüm sınıflarının projeksiyon cihazı ile donatıldığı bildirildi.

Hasanlar beldesi İlköğretim okulu Müdürü Mustafa Kandırmış, “Okulumuza kazandırılan 9 Projeksiyon cihazından 5 tanesini Hasanlar Belediyesi, 2 tanesini Hasanlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, 1 tanesini Kabaklar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi bir tanesi de yurtdışında çalışan bir vatandaşımız tarafından alınmıştır.Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kandırmış, “ Projeksiyon cihazları sayesinde anında kaynaklara ulaşarak öğrencilerimiz izleme ve dinleme imkanı buluyor. Ayrıca görüntünün büyüklüğü ve ses sistemi öğrencilerin daha çok ilgisini çekiyor. Bu arada testleri her öğrenciye dağıtıp çözmek yerine, kameradan yansıtarak hep beraber çözerek hem zaman, hem evrak tasarrufu sağlıyoruz. Öğrencilerin teknolojiyi bilmesi ve kullanması bizim için çok önemlidir. Bu arada her sınıfımıza bilgisayar konulmuş ve kablosuz Internet bağlantısı sağlanmıştır” diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 12:37:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?