3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Hisarcıklı çocuklar park istedi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan bir grup çocuk, Belediye Başkanı Mehmet Akbaş’ı ziyaret ederek mahallelerine çocuk parkı yapılmasını istediler.

Atatürk ilköğretim okulunda okuyan ve Cumhuriyet Mahallesi Bahçeli evler caddesinde oturan Osman Atasoy, Dilara Deveci, Furkan Demirtaş, Hamza Yılmaz, Büşra ve Mehmet Özaydın Belediye Başkanı Mehmet Akbaş’ı makamında ziyaret ederek mahallelerine çocuk parkı yapılması konusundaki dilekçelerini sundular.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmede arkadaşları adına konuşan Dilara Deveci, ”Derslerimizden arta kalan zamanlarımızda müsait bir alan olmaması ve araç trafiği yüzünden dışarıda oyun oynayamıyoruz. Bu nedenle sizden mahallemizin uygun bir yerine çocuk parkı yapılmasını istiyoruz” dedi.

Çocuklara kola ve çikolata ikram eden Başkan Akbaş, "İlçede çocuk parkların yetersiz olduğunu konusunda kendimi siz çocuklara borçlu görüyorum. Ama ne yazık ki biz belediyeyi devraldığımız da ilçenin sorunu ne kadar çok olduğunu gördük. Ancak mahallenizde yapacağım inceleme neticesinde uygun bir alan bulduğumuzda sizlere çocuk parkı yapmaya söz veriyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 11:46:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?