2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Hisarcık'ta atış yarışması

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, Polis Teşkilatının 164. kuruluş yıldönümü nedeniyle yapılan etkinlikler çerçevesinde, davul zurna eşliğinde tabanca ve tüfek yarışması yapıldı.

Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör, "Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 164.yıldönümü etkinliklerinin bu yıl tam bir şölen ve festival havasında geçmesi için değişik uygulamalar yapmaktayız. Bu amaçla tabanca ve tüfek atışı yarışmasını davul zurna eşliğinde gerçekleştirdik. Hem bu yarışmaya halkın ilgisi arttı, hem de yarışmacıların moral ve motivasyonu üst düzeye çıktı. Hatta yarışmaya katılan yarışmacılar atışlarda isabet oranlarının geçen yıla oranla arttığını söylediler“ dedi.

Açık hava atış poligonunda yapılan yarışmalara 25 tüfek ve 16 tabanca sahibi katıldı. 25 metre mesafeden tabanca atışında ve 75 metre mesafeden tüfek atışında 5’er mermi ve fişek atışı yapıldı.Tabanca atışları sonunda Faruk Tuncay 12 puanla birinci, Cemil Şimşek 10 puanla ikinci, Mustafa Deniz 6 puanla üçüncü oldu Tüfek atışlarında ise Mehmet Özkan 34 puanla birinci, Mehmet Tunç 31 puanla ikinci, Kadir Ölmez 29 puanla üçüncü oldu..

Yarışma sonunda dereceye girenlere 10 Nisan günü çeşitli hediyeler verilecek.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 13:49:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?