22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Hisarcık'ta kaçak mazot ele geçirildi

HİSARCIK’TA 4 TON KAÇAK MAZOT ELE GEÇİRİLDİ

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ilçe girişinde durdurduğu kamyonda 4 plastik bidon içerisinde kaçak mazot olduğu tahmin edilen yaklaşık 4 ton sıvı madde ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, 155 Polis İmdat’a gelen kaçak mazot ihbarı üzerine önlem alan Hisarcık polisi A.K(45)’nin kullandığı 43 UF 743 plakalı kamyonu Emet ilçesinden Hisarcık ilçesine girişte durdurdu. Kamyonda yapılan aramada 4 plastik bidonda kaçak mazot olduğu tahmin edilen yaklaşık 4 ton sıvı madde ele geçirildi. Polis tarafından gözaltına alınan kamyon sürücüsü A.K., Tavşanlı ilçesinde bir madencilik şirketinde şoför olarak çalıştığını, şirket tarafından kendisine Tavşanlı’daki bir akaryakıt istasyonundan madeni yağ yükleyerek Hisarcık ilçesine götürmesinin istendiğini, bidonlarda kaçak mazot olduğunu bilmediğini söyledi.

Daha sonra ele geçirilen ve kaçak mazot olduğu sanılan sıvı maddeden Kütahya KOM Şube Müdürlüğü EPDK görevlilerince alınan numunelerin incelenmek üzere TUBİTAK’a gönderildiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2011 Pazartesi 16:22:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?