2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Hisarcık'ta kutlu doğum pilavı dağıtıldı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Müftülük tarafından bin kişiye etli pilav ve ayran ikram edildi.

Hisarcık Müftülüğü tarafından Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğum yıldönümü sebebiyle bu yıl ilk defa gerçekleştirilen pilav ve ayran dağıtımına kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Merkez Çarşı Camiinde öğle namazı sonrası gerçekleştirilen etli pilav ve ayran dağıtımında zaman zaman izdiham yaşandı. Peygamberimizin doğumu vesilesi ile Kutlu Doğum Haftası adı altında çeşitli etkinlikler yaptıklarını söyleyen Hisarcık Müftüsü Mehmet Ceyhan, “Bu etkinlikler çerçevesinde Müftülüğümüz tarafından bu yıl ilk defa bin kişiye pilav ve ayran dağıtılmıştır. Bugün ayrıca Belediye Düğün Salonumuzda Doç. Dr. Tevfik Yücedoğtu tarafından “ İslamda Aile “ konulu konferans verilecektir. İzleyenlere Kur’anı Kerim tilaveti ve Meali ile Müftülüğümüz ilahi gurubunun dinletisi sunulacak, daha sonra hutbe yarışmasında birinci gelen Dereköy imamı İsmail Kocabıyık ile şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 14:35:39
Güncelleme :20 Nisan 2009 Pazartesi 10:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?