2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Hisarcık'ta SBB için ücretsiz etüd

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet ilköğretim okulunda öğretmenler tarafından öğrencilere ücretsiz etüt verildiği bildirildi.

Öğrencilerin daha verimli ve düzenli çalışmalarını sağlamak amacıyla Cumhuriyet ilköğretim okulunda etüt programı başlattıklarını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, "İlçemizde eğitim gören öğrencilerimiz ile daha iyi imkanlarda eğitim alabilen diğer il ve ilçelerdeki öğrencilerle aralarındaki açığı kapatmak ve eksikliği gidermek amacıyla fedakar öğretmenlerimiz gözetiminde öğrencilerimize etüt çalışmalarımız başlamıştır. Hafta içi her gün geceleri 19-21 saatleri arası biri branş olmak iki öğretmen rehberliğinde dönüşümlü olarak 6, 7 ve 8.sınıf öğrencilerimizi SBS sınavlarına yönelik ders çalışmalarını sağlamaktadırlar. Tek amacımız eğitim seviyesini yükseltmek. Öğretmen ve öğrenciler kısa sürede etüdü sevdi. Şu an 55 öğrencimiz etütlere devam ediyor. Hedefimiz bu sayıyı daha artırmaktır Öğretmenlerimiz öğrencilerimizin eğitim seviyesini yükseltmek için büyük gayret gösteriyor. Okulumuz öğretmenleri alkışlanacak bir özveri ve fedakarlık örneği göstererek ücretsiz etüt programı yürütmektedirler.Maddi koşulları önemsemeden bu çalışmaları yürüten öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz " diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:56:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ordu IP: 88.249.192.xxx Tarih : 13.03.2009 09:25:13

niye öğretmenler ücretsiz kurs versin. Hisarcık ta Halk Eğitim Merkezi Yok mu? SBS kursu adı altında kurs açıp öğretmenlere ek ders versinler.