7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Hisarcık’ta top saydırma turnuvası

HİSARCIK’TA TOP SAYDIRMA TURNUVASI

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu'nda ilk defa 1 ve 2.kademe öğrencileri arasında top saydırma turnuvası düzenlendi.

Beden Eğitimi Nesrin Buran’ın önderliğinde tertiplenen turnuva ön eleme, yarı final ve final olmak üzere üç bölümden oluştu. 15 gün süren turnuvaya yaklaşık 350 öğrenci katıldı.

Okulu bahçesinde yapılan final müsabakalarında Beden Eğitimi Nesrin Buran, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Günay Bütün ve iki öğrenciden oluşan jüri, öğrencilere topu yere düşürmedenayak, dizüstü ve kafa ile sektirme hareketlerine ayrı ayrı puan verdi. Turnuva sonunda 1.Kademe erkekler kategorisinde; Birinci İsmail Koç, ikinci Murat Gülenç, üçüncü Ömer Burak Türkel, kızlar kategorisinde; Birinci Büşra Pektaş, ikinci Fatma Şengül, üçüncü Vesile Kurt, 2.kademede erkekler kategorisinde; Birinci Yunus Emre Dilmaç, ikinci İsmail Yurduseven, üçüncü Ali Hikmet Demirel, kızlar kategorisinde; Birinci Medine Nur Sevinç, ikinci Gülçin Korkut, üçüncü ise Sultan Kara isimli öğrenciler oldu. Turnuvada dereceye giren öğrencilere önümüzdeki hafta düzenlenecek törenle madalyaları verilecek.

İlk defa okullarında top saydırma turnuvası düzenlediklerini söyleyen Beden Eğitimi Nesrin Buran, "Turnuvayı düzenlemekteki amacımız çocukların koordinasyon yetilerini geliştirmek ve sosyalleşmelerini sağlamaktır. Ayrıca çocuklarımızın sosyal etkinlik kavramını geliştirerek okul ve veli bütünlüğüne katkıda bulunmayı amaç edindik. Bu arada etkinliği öğle arasında tertipleyerek taşımalı öğrencilerimizin de katılımlarına imkan sağladık" dedi.

Top saydırma turnuvasının final bölümünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, okul idarecileri öğretmen, öğrenci ve veliler takip etti.

HİSARCIK’TA TOP SAYDIRMA TURNUVASI
HİSARCIK’TA TOP SAYDIRMA TURNUVASI
HİSARCIK’TA TOP SAYDIRMA TURNUVASI
HİSARCIK’TA TOP SAYDIRMA TURNUVASI
HİSARCIK’TA TOP SAYDIRMA TURNUVASI
HİSARCIK’TA TOP SAYDIRMA TURNUVASI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 13:14:04
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 18:08:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halit IP: 85.105.176.xxx Tarih : 9.01.2010 12:13:10

Haber ,haberdir diyelim.bari tam ver.Kaç sektirme ile birici olundu?  bir çok muhabir-editör vs,eksik habar-devrik cümle vs .eğitilmeliler.sonucu bilen birisi belki yorum yazarsa tam neticiği öğreniriz. saygılar.