29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

'Hobi' ilk sergisini açıyor

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi tarafından açılan ve 50'nin üzerinde başvuru alan 'hobi resim kursunda' ilk sergi heyecanı için hazırlıklar tamamlandı.


Yaklaşık üç aydan beri devam eden resim öğretmeni Selahattin Sönmez tarafından verilen hobi resim kursunda, kursiyerlerin ilk çalışmaları olan kara kalem resimleri sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Yarın saat 19.00'da Hüsnü Ordu Kültür Sarayı Abdullah Taktak Sanat Galerisi'nde açılacak olan resim sergisi için hazırlıklar tamamlandı.

Resim Kursu öğretmeni Selahattin Sönmez; "Kurs çalışmalarımız devam ederken bugüne kadar olan çalışmalarımızı sanatseverlere sunmak ve düşüncelerini almak istedik" dedi.

Belediye olarak sosyal ve kültürel alanda değişik branşlarda kursların sürdürüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır ise, "Bunlardan biri olan ve diğer kurslarımız gibi yoğun ilgi gören hobi resim kursunun yeni ressamları sanat dünyasına kazandıracağı düşüncesiyle 4 Haziran Çarşamba günü saat 19.00 açılacak olan sergimize tüm sanatseverleri davet ediyoruz. Bu tür etkinliklere desteğimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Söz konusu resim sergisinin 14 Haziran Cumartesi gününe kadar açık kalacağı öğrenildi.

 

..
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 12:34:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?