4
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜTAHYA

İça, çalışmaları inceledi

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, devam eden yapılandırma çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalara yön verdi.

İlk olarak Hotaş Otel önünde yapılan çalışmaları denetleyen İça, alt yapı çalışmalarının bitirilmesi, logar, kanalizasyon çalışmalarının hızlandırılması, biran önce çalışmaların tamamlanarak asfalt atılıp halkın hizmetine açılması konularında talimatlar verdi. İça, aynı anda birkaç işin birden yapılmasını ve çalışmalara hız kazandırılması gerektiğini söyledi.

Sokağın su hattının komple değiştiğini belirten İça, kalan bazı küçük çalışmaların da önümüzdeki günlerde bitirileceğini belirtti. İça ayrıca, Atatürk ilköğretim Okulu'ndaki, yol genişletme çalışmalarından dolayı yıkılan çeşmenin yenisinin belediye tarafından yapıldığını, inşaat işi tamamlanmış olan çeşmenin, mermer kaplama işinin devam ettiğini, çeşmenin bulunduğu muhite kilit taşı döşeneceğini de bildirdi.

Ardından, Menderes avlusunda devam eden Gençlik Merkezi ile ilgili çalışmaları inceleyen İça, burasının çok amaçlı sosyal aktiviteler için değerlendirileceğini belirterek "Zemin su sızdırmayan maddeyle kaplanacak. Otopark da zarar görmeyecek" dedi.

İça daha sonra sırasıyla Hıdırlık, Atakent ve Mithat Paşa Caddesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2005 Perşembe 16:18:13
Güncelleme :10 Mayıs 2005 Salı 12:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar IP: 81.215.245.xxx Tarih : 6.05.2005 22:21:54
sayin ica yapilanlar iyi hos da vaad ettiginiz yatirimcilar sanayiciler ne zaman gelecekler de su ilimizdeki issizlik sorununu yenecegiz.Esnafin üzerine fazla geldiginizin umarim farkindasinizdir zira bu piyasa ortaminda bu durgunlukda ayakta kalma mücadelesi verdigimiz su günlerde ardarda yaptiginiz yeni metod vergilerinizden yakiniyoruz ( kaldirim parasi , tabela parasi ) biraz daha insaf lütfen inegi sagmak varken kesmeyelim degil mi...