2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

İça projelerini açıklayacak

AK Parti'den tekrar Kütahya Belediye Başkan Aday gösterilen Mustafa İça, yeni dönemle ilgili projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacağını söyledi.

Parti binasında İl Başkanı İsmail Dayıoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Abdullah Atasever ile birlikte basın toplantısı düzenleyen İça, aday adaylığı sürecinde kendisini destekleyen herkese teşekkür etti.

"Görev sürem içinde oy versin, vermesin herkesin başkanı oldum" diyen İça, "28 Mart 2004 tarihinde Başbakanımızın isteği, teşkilatımızın kabulü ve halkımızın teveccühü ile verilen emaneti halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla alnımızın akı ile yürüttük. Görevimiz sürecince, hizmeti kim için ve ne için yaptığımızı asla unutmadık. Bundan sonrada unutmayacağız. Hizmet yaparken üslubumuz, her zaman halkımızın üslubu ile aynı oldu. Bundan sonra da aynı olacak. Yerelde ve genelde pek çok rekorlara, Hükümetimiz ile birlikte imza attık. Bu bizi asla bir doygunluğa ulaştırmamıştır. Hizmet aşkımız ilk göreve başladığımız günkü gibi devam etmektedir. Aynı aşkla bu dönemde de Kütahya ve Kütahyalımıza hizmet etmeye devam edeceğim.

Bildiğiniz gibi AK Parti Kütahya Belediye Başkanı olarak, 2004 yılında başlayan görev süremizin sonuna, yeni bir seçim döneminin başlangıcına geldik. Geçtiğimiz dönemde ne söz vermişsek, hepsini, fazlası ile yerine getirdik. Seçim öncesi göremediğimiz birçok şeyi, seçim vaadimizde olsun olmasın çözüm getirdik. Ekibimizle gece, gündüz demeden çalıştık. Oy versin vermesin herkesin başkanı olduk. Herkesi kucakladık ve bundan sonrada ayrım yapmadan kucaklayacağız. Sizde biliyorsunuz ki, Kütahya’mızda yıllardır beklenen değişim ve gelişimi biz başlattık. Halkımızın bu değişim ve gelişimdeki bize inancı ve güveni hiçbir zaman azalmadı ve artan bu destek ve güven moral kaynağımız oldu. Yeni dönemle ilgili yapacağımız projelerimizi; teşkilatımızla, sivil toplum örgütlerimizle, halkımızla paylaşarak önem sırasına göre, Belediyemizin imkânları ölçüsünde bir bir hayata geçireceğiz. Bu projeleri kısa zamanda halkımıza duyuracağız.

Görev sürem içerisinde, son dakikaya kadar bize desteklerini esirgemeyen, Başbakanımıza, hükümetimize, milletvekillerimize, teşkilatımıza, meclis üyelerime, muhtarlarımıza, tüm Sivil toplum kuruluşlarımıza, giğer siyasi parti mensuplarına, basın mensuplarımıza, görevimi kolaylaştıran, sabırla bana inan tüm hemşerilerimize tekrar teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca her zaman bana desteğini, yapıcı eleştirilerini esirgemeyen sürekli arkamda manevi bir güç olarak hissettiğim eşim ve çocuklarıma teşekkür ederim" dedi.

İça'nın, AK Parti'nin değer aday adayı Şükrü Nazlı'nın isminden hiç söz etmemesi dikkat çekti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 23:59:05
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 00:52:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa DAŞDELEN IP: 78.175.246.xxx Tarih : 24.01.2009 10:58:51

Sayın belediye başkanımıza güveniyoruz yolun açık olsun sayın başkanım ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ olsun Kütahya yı 5 sene sonra güzel kent göç alan kent durumuna getireceğinden kuşkumuz yok yolun açık olsun