29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

İça'dan AKP teşkilatına yemek

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, AK Parti Teşkilatı'na verdiği iftar yemeğinde, "Lütfen, teşkilat olarak beni dışlama gibi bir takım hesapların içinde olunmasın" dedi.


Başkan İça'nın Belediye Sosyal Tesisleri'nde verdiği iftara, AK Parti İl Başkanı Şükrü Nazlı ile pazar günü gerçekleştirilecek olan AK Parti Merkez İlçe Kongresi'ne aday olan Abdullah Atasever ve İsmail Yabancı ile partililer katıldı.


Yemekten sonra bir konuşma yapan Başkan İça, hiç bir zaman makam hırsı içinde olmadığını belirterek, "Yönetici hiç bir zaman için ayrıma gidemez. Ben göreve geldiğim günden bugün kadar hiç bir zaman ayrımcılıktan yana olmadım. Hep birlikli ve bereberliği sağlayamaya çalıştım. Son günlerde bazı hadiseler varki hepimizi üzüyor. Biz bir aileyiz. Ailenin içinde neşe de olur, keder de olur. Ama paylaşılır. Bu yemek birlik ve beraberliğimiz için bir vesile olur. Merkez ilçe Başkanlığı için 2 akradışım aday oldu. Yönetici olarak tarafsız kalmak ve onları demokratik seçim içinde teşkilatımız için 'hayırlısı kimse' onu dilememiz lazım. Yalnız benim içinme sindiremidiğni bir iki husus var. Beni seçimlerde taraf göstermek isteyenler var. İddia göre, ben delegelere tek tek telefon edip adayın birisi için oy istemişim. Hiç kimse böyle suçlamaların içinde bulunmasın. Böyle bir olay yok. Bize bizden başka düşman yok. Ne zaman birlik ve beraberlik için bir şeyler yapmaya kalksak, birlik ve bütünlüğümüz bozuluyoruz. Ben hiç bir hırsın içinde değilim. Göreve geldiğim günkü heyecanımla çalışmalarıma devam ediyorum. Lütfen, tekşilat olarak beni dışlama gibi bir takım hesapların içinde olunmasın. Ben Kütahya aşağıyım. Hizmet Aşağıyım. Politikacı değilim. Siyaseti yapıyorum, öğreniyorum. Lüftfen birbirimizi sevelim" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 21:43:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?