29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

'İça'nın adaylığı kendisini bağlar'

AK Parti İl Başkanı Şükrü Nazlı'ya, 'Belediye Başkanı Mustafa İça'nın yerel seçimlerde tekrar aday olduğunu'nun hatırlatılması üzerine, "Başkanın adaylığını açıklaması kendisini bağlar. Bu konuda kendisiyle herhangi bir istişaremiz olmadı. İça'nın adaylığını televizyondan öğrendim" dedi.

AK Parti'nin bir aile olduğunu hatırlatan Nazlı, "İça'nın adaylığı memnuyet verici. Bu şahsın kendisini bağlar. AK Parti olarak biz bir aileyiz birliktelik içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Eğer belediye başkanı adaylığını açıkladıysa bu memnuniyet verici. Demek ki başkan kendini projeleriyle hazır hissediyor olabilir" diye konuştu.

HİÇ BİR ZAMAN KOLTUK HIRSIM OLMADI
Kendinin adaylığının da çeşitli platformlarda konuşulduğunun hatırlatılması üzerine Başkan Nazlı, "AK parti teşkilatları olarak hepimizin amacı hizmet. Yerle seçimler döneminde böyle bir durum ortaya çıkarsa göreve her zaman hazırım. Hiçbir zaman koltuk hırsım olmadı. İnsanın hizmet etmek için belediye başkanı veya milletvekili olmasına da gerek yok. Ben böyle de hizmetimi sürdürürüm" ifadelerini kullandı.
GÖRÜŞLERE SAYGILIYIM
Şükrü Nazlı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sabahattin Uçar’ın Belediye Başkanı Mustafa İça’yı kendi partisine davet etmesi konusunu da, "Bu durum olağandır. Görüşlere saygı duyarım" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 17:04:32
Güncelleme :2 Temmuz 2008 Çarşamba 17:08:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?