7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

İGM köylerde 'evet' peşinde

REFERANDUMA DOĞRU

AK Parti Kütahya İl Teşkilatları, 12 Eylül’de yapılacak olan anayasa değişiklik paketi ile ilgili referandum çalışmalarını sürdürüyor.

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, İl Genel Meclisi üyeleri Remzi Günay ve Seyit Ömer Durmuş ile AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcılarından oluşan ekip, merkeze bağlı Gümüş, Karaağaç, Ortaca, Sekiören, Dereköy, Demirciören, Köprüören, Dedik, Yakaca, Kızılcakaya, Enne, Civli, Yoncalı, Turgutlar, Karaöz, Kınık, Gevrekseydi, Andız ve Geven köylerini ziyaret ederek, referandumda neden 'evet' kullanılması gerektiğini anlattılar.

12 Eylül’de yapılacak olan referandumun AK Parti veya diğer partilerin seçimi olmadığını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, "Önümüzde önemli bir süreç var. 12 Eylül’de 'evet' ya da 'hayır' oyu kullanacağız. Burada neye 'evet' neye 'hayır' diyeceğimizi bilmemiz gerekiyor. 12 Eylül referandumu ne AK Parti’nin ne de diğer partilerin bir seçimi değil. Bu Anayasa değişiklik paketinin oylanmasıdır. Burada 26 madde var, bunları oylayacağız. Muhalefet referandumu iktidar partisinin güven oylaması haline dönüştürmek çabasında. 26 maddelik bu referandum, ülkemizin demokrasi zemininin biraz daha genişlemesi ve sağlamlaşması, keza hak ve özgürlüklerin genişlemesi, kadınlarımıza, çocuklarımıza, şehit yakınlarına, gazilerimize ve engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapılması, memurlara sendikal haklar ve toplu sözleşme yapma imkanı, HSYK’nın daha demokratik, daha özgür yapıya kavuşması gibi bir çok yenilikleri getiriyor. Milletimiz bütün gelişmeleri yakından takip ediyor, kimin neyin peşinden koştuğunu da çok iyi biliyor" dedi.

REFERANDUMA DOĞRU
REFERANDUMA DOĞRU
REFERANDUMA DOĞRU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 14:03:04
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 15:36:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet akca IP: 88.240.96.xxx Tarih : 24.08.2010 16:36:39

konuşmıyacam diyorum ama illaki gelde konuş diye ısrar ediyorlar ya allah aşkına şükrü nazlı olacak bey'e soruyorum kütahyada bugüne kadar kendi adamlarınız dışında kütahyaya ne verdiniz ben söyliyim park bahçe yol başka? sadece kuru gürültü inkar etmiyom ilk 5 sene akp iyidi ama artık akp zamanı bitti kütahyalı oldu bi baş kuru soğana muhtaç oldu sen halla köylülerin önünde arkasında dolaş göreceksiniz ki kocaman bi hayırrrrrrrrrrr ile karşılaşacaksınız kütahyalıya iş verinde öle konuşun hadi ordan sizde....