2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

İGM'nin 2010 bütçesi 33.5 milyon TL

KÜTAHYA İL GENEL MECLİSİ'NİN 2010 YILI TAHMİNİ BÜTÇESİ 33 MİLYON 500 TL

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, meclisin 2010 yılı bütçesini tahmini olarak 33 milyon 500 bin TL olarak öngördüklerini söyledi.

Nazlı, yaptığı açıklamada, Kasım ayı içinde bugüne kadar 10 birleşim gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "İl Genel Meclisimiz 2010 yılı bütçesini görüşmek üzere 2 Kasım 2009 tarihinde toplandı. Bugüne kadar 10 birleşim gerçekleştirildi. Bir yandan birleşimler yapılırken, bir yandan da plan ve bütçe komisyonu, bütçe görüşmelerini devam ettirmektedir.

2010 yılı tahmini bütçemizi 33 milyon 500 bin TL olarak öngörmekteyiz. Bütçemizden eğitimden sağlığa, yol yatırımlarından sulama yatırımlarına, spordan sosyal hizmetlere kadar pek çok alanda pay ayırarak yeni projeler ve yatırımlar hedefliyoruz. Bütçemizin gerçekçi ve adil olabilmesi için İlçe Kaymakamları ve ilgili Daire Müdürlerini de toplantılarımıza davet ediyoruz. Bu anlamda bu güne kadar Emet-Hisarcık Kaymakamı Fatih Geyim, Simav Kaymakamı Rıza Dalan, Domaniç Kaymakamı Cevat Çelik, Şaphane Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi ve Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Daire Müdürlerimizden Gençlik Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Sağlık Müdürü Enver Yıldırım Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, PTT Başmüdürü Mustafa Çetin meclis toplantımıza iştirak ederek çalışma ve taleplerini içeren sunum yapmışlardır.Bugünden itibaren diğer Kaymakam ve Daire Müdürlerimizi de Meclisimizde ağırlayacağız. Ayrıca Kütahya Milletvekili Soner Aksoy'da meclisimize teşrif etmiş, meclis çalışmaları ve kendi görüşlerini içeren önemli bir konuşma yapmıştır.Bu vesileyle İl Genel Meclisi toplantılarımıza davetimize icabet ederek katılan tüm Kaymakamlarımıza, Daire Müdürlerimize ve Milletvekilimize sonsuz teşekkür ediyorum. 25 Kasım 2009 Çarşamba gününe kadar İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantımız devam edecek. 2010 yılı bütçesini görüşüp karara bağlayarak toplantılarımızı tamamlayacağız. 2010 yılı İl Özel İdaresi bütçemizin Kütahya’mıza hayırlar getirmesi temenni ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 15:08:00
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 17:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?