20
Nisan
2024
Cumartesi
KÜTAHYA

İhlas Evleri'nin temeli atıldı

Kütahya'nın 100. Yıl Mahallesi'nde yapılacak olan İhlas Evleri Kütahya 1.Etap Konutları'nın temeli törenle atıldı.

Törene İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, Kütahya Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Altınkaya, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Kütahya İl Temsilcisi Ahmet Aksongur, İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Anadolu Koordinatörü Mehmet Kılıçaslan, Kütahya Temsilcisi Şevket Daban, proje mimarı Emre Sulaoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan İhlas Pazarlama Kütahya Temsilcisi Ahmet Aksongur, Huzurlu İnşaat'ın Kütahya'ya yaptığı yatırımlar sebebiyle yetkililerine ve emeğe geçenlere teşekkür etti.

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Anadolu Koordinatörü Mehmet Kılıçaslan, 100. Yıl Mahallesi'ne örnek bir site yapacaklarını, projeden daire alacakların huzur ve güven ortamın da yaşayabileceklerini bildirdi.

Huzurlu İnşaat İhlas Evleri Genel Müdürü Bayram Bıyıklı ise Türkiye'nin 32 ayrı noktasında inşaat faaliyeti sürdürdüklerini, bu yıl 350 daireyi daha teslim edeceklerini ifade etti.

Bıyıklı, şöyle konuştu: "İhlas ailesi olarak halkımıza iyi hizmetler vermekten mutluluk duyuyoruz. İhlas evlerinden satın alanlar her zaman kazanacaktır. Çünkü bir sadece daire satmıyoruz, dürüstlük temel ilkemizdir. Hayırlı insanlar hayırlara vesile olur. Arkadaşlarımızla beraber yaptığımız projeler ile vatandaşımıza kaliteli ev sahibi yapacağız. Trakya'dan başladık Anadolu'nun birçok il ve ilçesine bu hizmeti götürmeyi hedefliyoruz. Kaliteden asla taviz vermeden projelerimize devam ediyoruz. Biz dairelerimizde son teknoloji ürünleri kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz."

60 dairelik İhlas Evleri Kütahya 1.Etap Konutları'nın 15 ayda tamamlanması planlanıyor.  

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2013 Perşembe 18:56:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?