29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

İl Emniyet Komisyonu Toplantısı

Ağustos ayının değerlendirildiği Kütahya İl Emniyet Komisyonu Toplantısı, Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında yapıldı.


Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, Vali Yardımcısı Ömer Eru, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Lütfi Mor, İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik ile Kaymakamların katıldığı toplantıda Ağustos ayı içinde Kütahya İl genelinde meydana gelen olaylar görüşüldü.


Temmuz ayında şahsa karşı işlenen suçlar ile Ağustos ayında şahsa karşı işlenen suçlar karşılaştırıldığında, Temmuz ayında polis bölgesinde 314 olay meydana gelmesine karşın Ağustos ayında 355 olay meydana geldiği belirtildi.
Temmuz ayı içinde mala karşı işlenen suçlarla Ağustos ayında mala karşı işlenen suçlar karşılaştırıldığında, Temmuz ayında 73 olay meydana gelmesine karşın, Ağustos ayında 61 olay meydana geldiği ifade edildi.


Jandarma ve polis trafik bölgesinde ise 86 olay meydana gelmiş bunlardan 52’si Jandarma, 34’ü polis bölgesindedir. 9 bin 351 araç kontrol geçirildiği ve 108 araç trafikten men edildiği açıklandı.


Toplantı, Eylül ayı içerisinde il merkezi ve ilçelerde yapılacak olan çalışmalar ve alınması gereken tedbirler değerlendirildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 17:31:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?