29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

İl Genel Meclisi üyeleri bilgilendirildi

Kütahya'da kaymakamlar, İl Genel Meclis Toplantısı'na katılarak, ilçelerindeki KÖYDES çalışmaları ve İl Özel İdaresi'nce Köylere Hizmet Götürme Birlikleri'ne gönderilen ödeneklerin kullanımı ve yapılan işler hakkında İl Genel Meclis üyelerine bilgi verdiler.


2009 yılı bütçe görüşmelerinin yapıldığı İl Genel Meclis toplantılarına ayrı ayrı katılan, kaymakamlar ve Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Vali Yardımcısı Günay Özdemir İl Genel Meclisi'nde meclis üyelerine ilçelerinde alt yapı çalışmaları, birlik ve köy yardımları üzerine yapılan çalışmalar, karşılaşılan sorunlar ve 2009 yılı İl Özel İdaresinden beklentiler hakkında bilgiler verdiler. Daha sonra İl Genel Meclis üyelerinin de sorularını cevaplayan Kaymakamlar karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.


İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Akkaya’nın da katıldığı bilgilendirme sunumlarının sonunda, Meclis Başkanı Kamil Saraçoğlu, günün anısına Kaymakamlara ve Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Vali Yardımcısı Günay Özdemir’e ebru sanatı ile yapılmış birer tablo hediye ederek, meclise gelerek, yapılan çalışmaları paylaştıkları için teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 17:53:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?