3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

İlçelere ağız ve diş sağlığı merkezi

Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi İsmail Serdaroğlu, Kütahya’nın ilçelerinde de ağız ve diş sağlığı merkezi açmayı düşündüklerini ifade etti.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi İsmail Serdaroğlu, Kütahya’nın ilçelerindeki vatandaşlarında bulunduğu yerde ve hedeflerinin doğrultusunda hizmet vermek olduğunu belirtti.

Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ülkemizin örnek merkezlerinden birisi olduğunu kaydeden Başhekim Serdaroğlu, "Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz koruyucu ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin geliştirilmesi, diş tedavi ve protez yapımlarının devlet eli ile daha geniş kitlelere ulaşması, ağız ve diş sağlığı eğitimimin halka kolay ve kısa yoldan ulaştırılması amacına yönelik çalışmalar yapmak üzere 1 Kasım 2006 tarihinde hizmete açılmıştır. Bu tarihten itibaren halkımızın güvenini kazanan Merkezimiz, ağız ve diş sağlığı konusunda önemli çalışmalara önderlik etmiştir. Ülkemizin örnek merkezlerinden birisi olmuştur" dedi.

Son olarak Gediz’de Diş Tedavi ve Protez Merkezi açtıklarını söyleyen Serdaroğlu, "Gediz İlçesi’nde TOKİ tarafından tahsis edilmiş olan sağlık tesisi merkezimize bağlı Gediz Diş Tedavi ve Protez Merkezi adı altında 2 diş tabibi ile hizmet vermeye başlamıştır. Mevcut diş tabibi ve diğer personel kadrosunun artırılması hakkındaki taleplerimiz ilgili makamlara bildirilmiştir. Yıl sonu itibariyle altıya ulaşacak diş tabibi sayısı ile ihtiyaca cevap verebilecek konuma getirilecektir. Ayrıca diğer ilçelerimizde de ağız ve diş sağlığı merkezi açılması düşünülmektedir.Hedefimiz, en son teknolojik ve bilimsel gelişmeler doğrultusunda ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin kalitesini artırmak, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaya yönelik diş hekimliği hizmetlerinden en üst düzeyde yararlanmalarını sağlamak olup, çalışmalarımız halen devam etmektedir” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 16:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?