2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

İlk üçe giren öğrencilere ödül

Kütahya’nın Pazarlar ilçesi’nde, 2008 -2009 eğitim-öğretim yılında SBS hazırlık döneminde yapılan deneme sınavlarında ilk üçe giren öğrencilere Pazarlar Belediye Başkanlığı’nca Cumhuriyet altınları ve başarı belgeleri ile ödüllendirildiler.


Öğrencilere Cumhuriyet altınlarını ve başarı belgelerini Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde verildi.


SBS deneme sınavları ortalamalarına göre Pazarlar İlköğretim Okulundan Zahide Dündar birinci, Yakuplar İlköğretim Okulundan Kıyas Gündüz ikinci olurken Pazarlar İlköğretim Okulundan Zeynep Altıntaş üçüncü olduğu bildirildi.
Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “2008–2009 eğitim ve öğretim yılı çok zorlu geçiyor. Ama eğitim ve öğretim açısından çok verimli geçtiği kanaatindeyim.

2008–2009 eğitim ve öğretim yılında SBS’ ye hazırlık döneminde başarılı olan öğrencileri ödüllendirmekte bizim vazifemizdir. Öğrencilerin başarısında emeği geçen, basta Öğretmenlerimize olmak üzere herkese teşekkür ederim. Diğer Öğrencilere örnek olmasını temenni ediyorum. Eğitime yapılan yatırım, geleceğimize yapılan yatırım demektir. Çünkü Öğrenciler bizim geleceğimizdir. Biz de Belediye olarak eğitimi destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Ayrıca başarılı olan öğrencileri onurlandırmaya da devam edeceğiz” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 17:04:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?