8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

İmdadına vali yetişti

Kütahya'nın merkeze bağlı Büyüksaka Köyü'nden kent merkezine gelmek isteyen sürücünün imdadına Kütahya Valisi yetişti.

Kütahya'nın merkeze bağlı Büyüksaka Köyü'nden kent merkezine gelmek isteyen Tuna Karabayram yönetimindeki otomobil kara saplandı. İl Özel İdaresi'nin yol açma çalışmaları incelemekten dönen Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, kara saplanan otomobili önce itti, daha sonra halatla cipe bağlayıp çektirdi.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, kar yağışı nedeniyle kapanan merkeze bağlı Büyüksaka ve civar köylerdeki yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Kent merkezine dönmekte olan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Büyüksaka Köyü yakınlarında bir şirkette özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Tuna Karabayram yönetimindeki 43 RH 175 plakalı otomobilin yolda mahsur kaldığını gördü.

Vali Kenan Çiftçi, İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, İl Özel İdaresi Sekreteri Salih Akkaya ve basın mensuplarıyla birlikte kara saplanmış olan otomobili itti. Ardından da kendisinin içinde bulunduğu cipe halatla otomobili bağladı. Otomobil sürücüsü Tuna Karabayram, aracını kardan çıkartıp ana yola kadar çekilmesini sağlayan Vali Kenan Çiftçiye teşekkür etti.

Tuna Karabayram basın mensuplarına, "Kestirme diye diğer yolu kullanmak istedim ancak yoğun kar nedeniyle yol kapanmış. Vali beyin aracını karşımda görünce şaşırdım. Kendisi bizzat ilgilenerek arabamın kardan kurtulmasına yardım etti. Kardan kurtulan aracımı kendisinin içinde olduğu araçla yola kadar çekti. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

...
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2012 Perşembe 19:33:52
Güncelleme :20 Ocak 2012 Cuma 18:59:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?