7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

İşadamlarına büyük görev düşüyor

KÜTAHYA'DA SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Kamil Konya, kentin gelişmesi ve hak ettiği düzeye ulaşabilmesi için işadamlarına büyük görevler düştüğünü söyledi.

Kütahya Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (KÜSİAD) iadei ziyarette bulunan MHP İl Başkanı Konya, ülke gündemini ve ekonomik durumu değerlendirdi. Partisinin il ve merkez ilçe teşkilatı yetkilileriyle birlikte KÜSİAD Başkanı Mehmet Ceylan ve dernek yönetimini ziyaret eden Konya, aslında gündemin ekonomi olması gerektiğini vurguladı.

Suni gündemlerle uğraşıldığını dile getiren Konya, “Şu an ülkemizin içinde bulunduğu en büyük sorun işsizlik ve ekonomik sıkıntılar. Buna yoğunlaşmamız gerekirken, farklı şeylerle uğraşıyoruz. İş dünyasına büyük sorumluluklar düşüyor. İlimizin kalkınması ve sahip olduğu potansiyelleri değerlendirmesi için işadamlarımızın fedakarlığına ihtiyaç var” şeklinde konuştu. Konya, sivil toplum kuruluşlarının siyaset üstü kurumlar olduğuna dikkat çekerek, ilin gelişmesi adına yapılacak tüm çalışmaları destekleyeceklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KÜSİAD Başkanı Mehmet Ceylan da, dernek olarak kentin öncelikle bölgede ve ülke çapında, hatta dünyada etkili bir aktör olması adına çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Kütahya’nın termal ve tarih turizmi, sanat ve yer altı kaynakları gibi çok sayıda zenginliğe sahip olduğuna işaret eden Ceylan, iş dünyasına hizmet veren bir sivil toplum kuruluşu olarak sorumluluklarının farkında olduklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 11:24:05
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 14:51:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?