7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

İşçilerle sendikacılar buluştu

İŞÇİLERLE SENDİKACILAR BİRARAYA GELDİ

Kütahya’nın Simav Belediyesi'nde Türk-İş’e bağlı Tüm Belediyeler ve Genel Hizmetler İşçileri Sendikası'na (Belediye-İş) kayıtlı 244 işçi, Sendika yönetimi tarafından Eynal Kaplıcaları Gazinosu'nda düzenlenen eğitim ve bilgilendirme seminerinde bir araya geldi.

Belediye Başkanı Kasım Karahan’ın yanı sıra bürokratlarının da bir süre izlediği toplantıda Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Erol, Eğitim, Basın Yayın ve Genel Sekreteri Bayram Özkan da hazır bulundu. Belediye-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Erol açılışta yaptığı konuşmada üyelerine daha iyi hizmet sunmayı hedeflediklerini bildirdi. Sendikanın en temel unsurunu üyelerin oluşturduğunu vurgulayan Erol, "Genel merkez yöneticisinden şube personeline kadar hepimizin amacı üyelerimize katkı sunmaktır” diye konuştu.

Erol, bu tür toplantılarla üyelerinin bilgilerini artırmak, dayanışma, kaynaşma ve birlik duygularını pekiştiren eğitimlerini tabana yaymayı hedeflediklerini söyledi. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki gurup halinde düzenlenen eğitim seminerine Simav Belediyesi'nde çalışan sendikaya kayıtlı toplam 244 işçi katıldı.

Seminerde sendika yöneticileri tarafından Simavlı belediye işçilerine sendika, üretim, iş sağlığı ve demokrasi ilişkisi, hukuksal sorunlar ile kamu hizmetinin önemi gibi konular anlatıldı.

İŞÇİLERLE SENDİKACILAR BİRARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 11:08:02
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 21:09:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?