30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

İşte kulislerde konuşulan isimler

Kütahya'da, yerel seçimlere 5 ay gibi bir süre kalırken, siyasi kulislerde de hareketliliğin başladığı bildirildi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin edindiği bilgilere göre, 29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Kütahya Belediye Başkanlığı seçimleri için AK Parti'den Nurullah Kayalı, Halil Toklu, Mustafa Hacımustafaoğulları, Mustafa İça, Abdullah Erdem Cantimur, Şüknü Nazlı, Ertan Arık, Alaettin Güven, İsmail Eskici, Kamil Saraçoğlu, Ahmet Altınkaya, Sadık Ceylan, Mehmet Tekin, Sadık Ölçen ve İsmail Dayıoğlu'nun aday adaylığının siyasi kulislerde konuşulmaya başlandığı ifade edildi.
Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Ahmet Erbaş, İsmail Hakkı Düğer, Nihat Kula, Hürdoğan Çelik ve Latif Koç, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) İsmail Tünür ve Ruhsen Kumdalı, Demokrat Parti'den (DP) Ahmet Levent Eşiyok, İlhami Özatağ ve Atila Palangalı, Saadet Partisi'den (SP) Süleyman Canan ve Ali İhsan Oturak'ın Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağı belirtiliyor.

AK Parti'den aday adayı olacağını resmi olarak sadece mevcut Belediye Başkanı Mustafa İça açıklamıştı. AK Parti'de aday adaylığı müracaat sürecinin 10 Kasım günü başlacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 17:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?