7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Kahvecilerden valiye ziyaret

KÜTAHYA KAHVECİLER ODASI BAŞKANI KENAN ESKİÇUBUK GÜVEN TAZELEDİ

Kütahya Kahveciler Odası Başkanı Kenan Eskiçubuk, olağan genel kurulda yeniden oda başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Seçimlerden sonra ilk olarak Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’ye makamında nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Kenan Eskiçubuk ve yönetim kurulu üyeleri, geçmiş dönemde yaptıkları çalışmalar ile yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vererek yaklaşık 630 üyelerinin bulunduğunu ve bunlardan 130’unun faal olduğunu açıkladı.

Sigara içme yasağının insan sağlığı açısından iyi olduğunu ve bu konuda işletmecilerin de vermiş olduğu desteklere teşekkür eden Vali Kocatepe, “İnşallah insanlarımız sigara içmekten vazgeçerler ve kahvelerimiz oturulup sohbet edilen ve kitap okuna bilen mekanlar haline gelir. Oda olarak kendi meslek içi denetimlerinizi yapıp kendi eksikliklerinizin giderilmesi için yapıcı müeyyideler uygulayın. Denetimleri her zaman ilgili kurumlardan beklemeyin. Oda olarak eğitici çalışmalarda yapın” dedi.

Ziyaret sonunda Vali Kocatepe, Eskiçubuk ve yönetim kurulu üyelerine valilik girişinde oluşturulan Sadık Atakan köşesini gezdirdi.

KÜTAHYA KAHVECİLER ODASI BAŞKANI KENAN ESKİÇUBUK GÜVEN TAZELEDİ
KÜTAHYA KAHVECİLER ODASI BAŞKANI KENAN ESKİÇUBUK GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 17:32:01
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 01:11:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?