2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Kalbi deprem korkusuna dayanmadı

Kütahya'nın Simav ilçesinde sabah 07.28'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem Şaphane ilçesi Karamanca beldesindeki kalp hastası 40 yaşındaki Nazife Yüksel'in ölümüne sebep oldu. Uyuyan çocuklarını dışarı çıkartmak için uyarmak isteyen 3 çocun annesi Yüksel, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerindeki deprem Simav'a 20 kilometre uzaklıktaki Karamanca beldesinde de hissedildi. Deprem korkusu olan Nazife Yüksel, evi sallanmaya başlayınca çocuklarını dışarı çıkartmak istedi. Ancak kendisi fenalaşan Yüksel kalp krizi geçirdi. Yakınları tarafından hemen Simav Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yüksel'in yolda hayatını kaybettiği bildirildi.

Acı haberi alan yakınları ve komşuları gözyaşlarına boğuldular. Komşusu 76 yaşındaki Bilal Demir, Nazife Yüksel'in depremden çok korktuğunu ve bunu sürekli hatırlattığını ifade ederek, "Deprem bugün onu vurdu. Çocuklarını uyarmak isterken fenalaşmış. Depremden çok korkuyordu" dedi. Nazife Yüksel'in bugün toprağa verileceği öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 13:11:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?