29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Kaldırım taşı uygulamasına tepki

Kütahya Belediyesi'nin Menderes Caddesi'ndeki 'yaya kaldırımı' düzenlemesi tepkilere sebep oluyor.Bir süre önce caddeye Belde A.Ş. tarafından kaplanan 'küp' taşları sökülerek, yerine 'kilit' taşı döşeniyor.


Vatandaşlar, yapılan yanlış uygulama sonrasında Kütahya Belediyesi'nin geri adım attığını, 'yap-boz sistemi' ile paraların 'çar-çur' edildiğini belirttiler.


Vatandaş bu uygulamadan vazgeçildiğine sevinse de, kısa süreli aralıklarla masraf yapılmasına da tepki gösteriyor. Doğal taş uygulamasına geçilmeden önce Başkan İça ile konuştuklarını, ancak buna rağmen kaldırımların doğal taşlarla kaplandığını söyleyen vatandaşlar, "Daha fazla söze gerek yok" diyerek, haklı çıktıklarını belirtiler.
"Yanlış uygulamaların harcamaları yine bizim cebimizden çıkıyor" diyen vatandaşlar, "Bunlar milli servet, günah değimli. Bundan sonra bir çalışma yapılmadan önce iyi araştırılmalı ve birkez yapılmalıdır" dediler.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 19:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sadık IP: 88.250.225.xxx Tarih : 20.11.2008 09:37:12

ne krizi krizmi var bizde çok para var öle zırt pırt kaldırım taşı değiştiririz başka şeylerde yaparız heleki önümüzdeki seçimde tekrar seçilmiyceksek iş yapıyoruz deyip son işimizi yaparız ah halkım vah halkım deme hakkı kimsede yok sen öle otur tepkini verme daha neler döşerler neler senin paran değil sonuçta tüketilen sen öyle izlemeye devam et halkım diye bağıran yaşlı amcayada yazık deli heralde diye bakmaya devam et sen...