2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Kaplıcada bayram bereketi

EYNAL KAPLICALARI'NDA BAYRAM BEREKETİ

Kütahya’nın Simav ilçesinde belediyenin işlettiği ünlü Eynal Kaplıcaları dört günlük Kurban Bayramı tatilini doğal güzellikler içerisinde termal ortamda geçirmek isteyen vatandaşların akınına uğradı.

Bin 100 yatak kapasiteli şifa merkezinde bayram süresince boş yer kalmadı. Eynal Kaplıcaları İşletme Müdürü Cemil Baybuk, Kurban Bayramını Eynal Kaplıcaları’nda geçirmek isteyen müşterilerin aynı zamanda Simav ekonomisine de büyük canlılık getirdiğini ve ilçeyi hareketlendirdiğini bildirdi.

Baybuk, yeraltından 300 metre derinlikten çıkan 162 derecelik sıcak suyu uygun ısılarda kaplıcadaki otel, motel ve apartlara verdiklerini ve tüm müşterilerin termal şifalı sıcak sulardan yararlandırıldığını bildirdi.

Müdür Baybuk, ayrıca bayramda otel motel ve apartlarda konaklayan müşterilere sabah kahvaltısı ile akşam yemeklerinin açık büfe olarak hizmetine sunulduğunu bildirdi. Baybuk, emsallerine göre hem çok ucuz hem de doğal ortamda hizmet sunan Eynal Kaplıcaları’nın yılın her mevsiminde ful çalıştığını, kaplıcaya gelecek müşterilerin mağdur olmamaları için 0 274 547 20 01 numaralı santrale telefon ederek rezervasyon yaptırmalarının uygun olacağını kaydetti.

EYNAL KAPLICALARI'NDA BAYRAM BEREKETİ
EYNAL KAPLICALARI'NDA BAYRAM BEREKETİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 16:24:04
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 16:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?