3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Karahan başkanları ağırladı

Kütahya’nın en büyük ilçesi Simav’ın Demokrat Partili (DP) belediye başkanı Kasım Karahan, Simav’ın 21 belde belediye başkanının yanı sıra Pazarlar, Sofular ve Hisarcık belediye başkanlarıyla Eynal Kaplıcaları Restoran'da akşam yemeğinde bir araya geldi. Seçim sürecinin ardından ilk kez gerçekleşen geniş katılımlı toplantının açılış konuşmasını yapan Karahan, belediye başkanlarıyla güç birliği içerisinde bulunmak istediklerini kaydetti.

Parti ayırımı gözetmeksizin belediye başkanlarının güç birliği içerisinde bulunmasıyla bölgenin sorunlarının kısa sürede çözüme kavuşacağına inandığını kaydeden Sima Belediye Başkanı Kasım Karahan, belediyenin elinde bulundurduğu araç, gereç ve makine parkının istenmesi halinde diğer belediyeler tarafından da kullanılabileceğini anlattı.

Aynı yakınlığı diğer belediye başkanlarından göreceğine inandığını kaydeden Karahan, birlik, beraberlik ve yakınlaşmanın bir sembolü olan bu tür etkinliklerin ayda bir kez de olsa başka beldede tekrarlanmasından yana olduğunu ifade etti.

Başkanın teklifini olumlu bulan belediye başkanları gelecek ay gerçekleşecek birlik beraberlik ve dayanışma toplantısının Çaysimav beldesinde Anavatan Partili Belediye Başkanı Emin Ceylan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi yönünde prensip kararı aldı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı istişare toplantısının ardından belediye başkanları beldelerine gitmek üzere yemekten ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 18:15:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?